Laddar... Var god vänta...

Säker e-handel med Great Shoes

Vårt nyhetsbrev


Beställ här på hemsidan

 

Har du inte möjlighet att besöka vår butik i Stockholm? Då kan du även beställa skor direkt här från hemsidan! För att beställa, leta igenom kategorierna här till vänster (välj "shop by category" längre ner här, om du besöker oss via mobiltelefon) och klicka sedan på knappen 'Lägg i varukorgen' för de skor du önskar beställa.

Skorna hemsändes mot postförskott alternativt kortbetalning. Fraktkostnaden inom Sverige för ett par skor är 79 SEK, två par skor  99 SEK och tre eller fler par skor är 119 SEK. Postförskottsavgift om 60 kronor inkl moms tillkommer. I och med att vi är en liten aktör har vi inte möjlighet att erbjuda fri frakt för returer. Vid ångerköp/retur återbetalas hela köpeskillingen inkl. frakt och postförskott men kunden får själv stå för fraktkostnaden tillbaka. Ej avhämtade leveranser debiteras 250:-. Obs! Det råder ingen bytesrätt eller öppet köp vid köp av REA-varor.

Om du inte vill beställa från hemsidan går det även bra att:

Förfrågning via e-post:

charlotte@greatshoes.se

 

Retur-Policy (obs! Ingen returrätt på rea-artiklar)

I och med att vi är en liten aktör har vi inte möjlighet att erbjuda fri frakt vid returer. Vid ångerköp/retur återbetalas hela köpeskillingen inkl. frakt och postförskott men kunden får själv stå för fraktkostnaden tillbaka.

Du bör få din återbetalning inom fyra veckor från det att ditt paket återkommit till butiken,  i många fall kommer du dock att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod omfattar transporttiden för oss att få produkten från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar att behandla dit ärende när vi har fått det (3 till 5 arbetsdagar), och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar). 

Om du behöver returnera en produkt logga bara in på ditt konto, visa att du använder "Godkända Beställningar" länken under Mitt Konto-menyn och klicka på Returpunkts-knappen. Vi meddelar dig via e-post angående din återbetalning när vi har fått och behandlat returvaruobjekten.

Frakt 
Vi kan frakta till i stort sett alla adresser i världen. Observera att det finns begränsningar för vissa produkter och att dessa produkter inte kan levereras till internationella destinationer. 

När du lägger din order kommer vi att uppskatta frakt och leveransdatum för dig baserat på tillgången på ditt exemplar och det leveransalternativ du väljer. Beroende på den frakt leverantör du väljer, fraktdatum kan beräkningar  visas i fraktsidan.